2018-ban is vannak Tárnokiak a válogatottban
2018-03-11

Klubunk már most megmutatja, hogy milyen színvonalas és tehetséges játékosai vannak ugyanis a Magyar Regionális Rugby Válogatott két játékosunkkal: Csont Lászlóval (térdelő sor jobbról első) és Sellei Zsolttal (álló sor jobbról második) lépett pályára a Battai Bulldogok ellen. Az első félidőt MRRV – Batta 21:15-re zárták a fiúk és a második félidőben feljöttek a cserék is. Remek hangulatú meccset láthattak, akik kijöttek Esztergomba. Nagyszerű játékot játszott mindkét csapat, hatalmas és gyönyörű megoldásokkal juttattak a labdát az ellenfél célterületére, viszont a második fél időben a Battai Bulldogok fölénybe kerültek, így a második félidő végén Batta – MRRV 29:7-re nyert a Batta. A Hiénáink nagyon élvezték a meccset és alig várják, hogy újra bizonyíthassák méltóak arra, hogy a magyar címeres mezt újra magukra ölthessék.

Ezen a hétvégén nem csak a Regionális Válogatott lépett pályára Esztergomban, hanem előttük a Magyar U18-as válogatott is, a keretén belül egy újabb Hiénával a Férfi csapat ¾ kapitányával: Csizmazia Lászlóval. Az ifjak Szlovákia ellen mérkőztek meg. A meccs első félidőjében a magyarok nem tűnek komoly ellen félnek a szlovákok számára, a 27:7-es végeredmény is ezt mutatja. Viszont a félidőben a csapat edzője Richie Williams 8 játékost cserélt le, és ez sorsfordító volt a magyarok részéről. Az átszervezett csapat jobbnál-jobb támadásokat hajtottak végre. Nem kevés eredménnyel a második félidőt a magyar csapat uralta 21:7 pontarányban, viszont sajnos ez még nem volt elég ahhoz, hogy az egész mérkőzés eredményét is a mi javunkra döntse, így a végeredmény: Magyarország – Szlovákia 28:34. Lacival beszéltünk a meccs után és nagyon élvezte a meccset, várja folytatást és nagyon köszöni a sok támogatást és szurkolást.

A Klubunkról

Létezünk! Március 25-én tartotta A Tárnok RC Kiemelkedően hasznos sportegyesületünk az alakulási gyűlését az érdi Ercsi úti pályán. Azóta hála az egyesület elnökének, Stekler Csabának, és két remek edzőnknek, Csont Lászlónak &eacut Olvass többet...

Galéria

Összes Kép Megtekintése